Advies en Implementatie

Ik adviseer je hoe je de achterkant, de back-office, van jouw bedrijf voor jou het meest efficiënt kan inrichten en op maat kan maken. Denk daarbij aan het opzetten van een archief of administratie. Of bijvoorbeeld het inrichten van een (digitale) omgeving zodat jouw bereikbaarheid wordt vergroot. Het opzetten van werkstructuren zorgt er voor dat je met zo min mogelijk inspanning efficiënt het werk kan doen.

Een aantal voorbeelden:

De digitale wereld

Er is zo veel mogelijk! Maar wat is nu de oplossing op maat voor mij? Ik ga op zoek naar de middelen die voor jou het meest productief zijn. Geen ingewikkelde zaken maar simpel en gemakkelijk.

Agendabeheer en planning

Ik ben je graag van dienst bij het organiseren en plannen van jouw afspraken en bijeenkomsten. Ik ga op zoek naar de vorm die het beste past en het meest efficiënt is voor jou.

Bereikbaarheid en Telefoon

Ik check hoe de telefonische bereikbaarheid is, wat jouw wensen zijn en ga op zoek naar een oplossing om de bereikbaarheid te vergroten.

E-mail

Loopt jouw mailbox vol? Ik ondersteun je graag in het beheren en verwerken van alle inkomende en uitgaande mail. Ook hier is het opzetten van een efficiënt systeem noodzakelijk. Ik zorg dat alleen de écht belangrijke mails naar jou worden doorgezet.

Klantenbestand

Het aantal klanten groeit. Je hebt misschien nog een rolodex op je bureau, overal en nergens liggen visitekaartjes en je hebt ook een lijst met telefoonnummers in je mobiel staan. Echter, als je een offerte moet sturen, ben je iedere keer weer op zoek naar de juiste adresgegevens. Ik kan je helpen met al jouw klantgegevens op een rij te krijgen

Archief

De tijd dat het Archief automatisch stoffige ordners en archiefdozen betekent, is (bijna) voorbij. Hoewel? Soms is het toch wel handig om documenten op papier te hebben. En waar de een alles digitaal wilt hebben, moet de ander daar niet aan denken. Ik adviseer en implementeer een voor jou bruikbaar archiefsysteem. Dat kan offline of online zijn. In de praktijk zal het archief meestal bestaan uit een combinatie van beiden.