In maart 2018 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf! Ik blijf doen wat ik het allerleukste vind. Organisatorische, Secretariële en Administratieve ondersteuning bieden aan ondernemers: ZZP-ers en Midden & Klein Bedrijf.

Het leukste vind ik orde scheppen in de chaos, zodat het overzicht weer terug komt en meer efficiënt kan worden gewerkt. Het opsporen van knelpunten, het verbeteren van werkprocessen en optimaliseren van informatiestromen zodat er meer gedaan kan worden in minder tijd.

Ik loop en werk graag een tijdje met je mee om je een sprong voorwaarts te laten maken.

Afwisseling! Daar hou ik van. Als ondersteuner is geen dag hetzelfde.
Flexibel! Ik schakel snel en kijk met een frisse blik mee naar jouw dagelijkse praktijk.
Praktisch! Ik ga op zoek naar een voor jou werkbare oplossing.
Eerlijk en Betrouwbaar! Wanneer ik met je meekijk in jouw keuken is vertrouwen het allerbelangrijkst.

Ik heb mijn sporen verdiend als secretaresse, office manager en personal assistant, interim en voor langere tijd, voornamelijk in commerciële organisaties, groot en klein. Mocht je hierover meer willen weten, bezoek dan mijn LinkedIn profiel. Ik ben een kei in plannen en organiseren. Ik vind het geweldig om creatieve oplossingen te vinden en ik zorg dat de dingen gedaan worden.

Als ondersteuner vind ik het belangrijk om te luisteren. Door te luisteren en af en toe een vraag te stellen, kan ik snel tot de kern doordringen en hou ik je scherp.

Ik maak gebruik van digitale middelen om op afstand ondersteuning te kunnen bieden maar mijn ervaring is dat Persoonlijk Contact een heel belangrijk aspect is om daadwerkelijk mee te kunnen denken, als klankbord te kunnen dienen en om tot oplossingen op maat te komen. Dus ja, ik ben inzetbaar als Virtueel Assistent maar ik investeer ook graag in persoonlijk contact.

Ik doe niet alles zelf. Bij een vraagstuk dat meer de diepte in gaat, maak ik, indien nodig, een projectplan en schakel ik graag deskundigen uit mijn netwerk in. Als een spin in het web zal ik het project coördineren en zorgen dat de kwaliteit en tijdspad gewaarborgd zijn.